Eyecular

Eyecular

I de seneste årtier er flere opfindelser blevet begået og patenteret, alle med det fælles mål; at undgå opblanding af termiske lag i varmtvandsbeholdere. Selvom der har været flere forskellige løsninger for at kunne undgå problemstillingen, er det stadig ikke lykkedes at få teknologierne markedsført. Grunden til dette er, at de forskellige løsninger enten er for dyre til at kunne kommercialiseres eller har for lav effektivitet. Dog har EyeCular Technologies løst begge disse udfordringer.

Den 15. december 2013, blev der opfundet en ny banebrydende lagdelingsteknologi på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Efter få prototyper viste produktet sig stærkt sammenlignet med de eksisterende løsninger. Efter 2 års yderligere research, er vi sikre på, at vi har den bedste lagdelingsteknologi over de bredeste spektre af flows.

Vi har identificeret varmepumpesystemer som et nyt marked, hvor vores lagdelingsteknologi kan implementeres med store fordele og besparelser til følge. I den forbindelse har vi behov for forskerhjælp til at udvikle det rigtige koncept. Varmepumper er i øjeblikket et marked i en rigtig spændende udvikling, og endvidere en teknologi, der har stort potentiale for energioptimering vha. temperaturlagdeling i varmtvandsbeholdere. Der er behov for en forskningsmæssig indsats for at bestemme hvorledes vores temperaturlagdelingsteknologi bedst muligt implementeres i varmepumpeanlægs varmelagre, og for at klarlægge de ydelsesmæssige fordele der opnås ved at benytte temperaturlagdelingsteknologien i typiske varmepumpeanlæg.

Læs mere på: http://eyecular.com/

Eyecular caomparison